Vinter-tilbud med alt inklusiv! - Spar 2000,-

Den perfekte udendørs spa-pakke til brug både vinter og sommer. Alt er inklusiv!

Denne model leveres inkl. alt det nødvendige tilbehør, der giver en optimal brug om vinteren.

Forkæl dig selv og dem, du holder af, med denne special udgave af vores Beregn udendørs spabad. Denne model er udviklet i samarbejde med Mspa i Norge og er special tilpasset til det skandinaviske klima. Få en luksuriøs hjemmespa i haven eller på terrassen, der er tilpasser det nordlige klima. Vores Bergen-model fremstår elegant med sin runde form og rene linjer. 
Med sit nordiske og eksklusive udtryk vil Bergen-modellen passe ind i de fleste haver og terrasser.

BERGEN-modellen er et rundt, oppusteligt udespa med masser af plads. BERGEN har rene linjer og et smukt, sort og strukturrigt ydre med en perlemor-blå inderside.

BERGEN er en del af COMFORT-serien, som sætter afslapning, kvalitet og komfort i fokus. Døjer du smerter og spændinger i muskler og led, er BERGEN spabadet for dig. Du får ikke blot rig mulighed for massage. Du får også et dejligt, boblende bad, der sænker dine skuldre og giver dig et smil på læben.

Spabadet har en udvendig diameter på 204 cm og en højde på 70 cm. BERGEN-spaen har et indvendigt mål på 160 cm og rummer dermed op til seks personer og har en vandkapacitet på 930 liter.

Vandet kan varmes op til hele 40 graders varme, og derfor er den både lækker at bruge om sommeren og om vinteren. Det indbyggede anti-frost-system sikrer automatisk, at vandet ikke fryser til.

Vores BERGEN-spabad er udstyret med 138 air jets, der giver dig de lækreste, masserende luftbobler fordelt i hele spaen.