UDENDØRS SPABAD

Et Mspa spabad er et udendørs spabad

Luk øjnene og læg hovedet tilbage i dit udendørs spabad, og lad dig omfavne af tusindvis af luksuriøse bobler. Med et udespa fra Mspa er dit næste wellness øjeblik aldrig langt væk, og det venter på dig derhjemme efter en lang dag på kontoret, eller efter en hård trænings session hvor kroppen i den grad har brug for helkropsmassage og velvære.

Din egen udespa oase venter

Skab din egen udendørs spabad oase, med et luksuriøst udespa med indbygget styreboks, isoleringslåg og frostsikring – din egen Bali i baghaven hvor du kan slappe af, tømme hovedet og nyde tilværelsen med dem du holder af. Hos Mspa.dk finder du spabade i alle prisklasser, så alle kan skabe deres egen oase i baghaven.

Det nemmeste ude spabad

Mspa’s udendørs spabade kommer med flere indbyggede renseprogrammer, mest udbredt er Ozon og UVC-rens, på denne måde kan du holde dit udespa renere ved at trykke på én enkelt knap! Alle renseprogrammerne er indbyggede i vores spabade – det bliver ikke meget nemmere

Et spabad til udendørs brug er velvære

Er du i tvivl? Så prøv et selv, vores priser starter fra 5.995 kr. så kan alle være med. Et billigt Mspa udespa er ikke et dårligt spabad, du får fantastiske bobler og 40 grader varmt vand – året rundt, uanset hvilket Mspa spabad du vil have som centrum i din udendørs oase

Verdens bedste oppustelige udendørs spabad

Det mener vi i hvert fald. Vores spabade har alt fra fabelagtige bobler, til hydroterapi og fantastisk varme hele året rundt – det er velvære der er til at føle på! Et Mspa spabad er det perfekte udespa, til at prøve den velvære et udendørs spabad kan bidrage med.

Fantastisk kundeservice er en selvfølge hos Mspa.dk

Vores mission er at yde den bedst mulige kundeservice der overhovedet er muligt. Vi har dansk kundeservice, der sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål – du kan kontakte os direkte her på vores livechat, telefon, email eller gennem vores sociale medier.