Danmarks førende forhandler af oppustelige udendørs spabade

Hos Mspa tilbyder vi lækre udespa af højeste kvalitet, der er lette at klargøre, vedligeholde og transportere. 

Vores mission er at bringe afslappende spaoplevelser hjem i danskernes egne baghaver, uden det behøver at koste en formue. Hos Mspa mener vi, at alle har ret til hjemlig wellness i en stresset hverdag - lige når det passer ind i kalenderen. Derfor tilbyder vi kvalitetssikrede udendørs spabade i luksuriøse designs med den bedste komfort og til den bedste pris.

Hos Mspa er vores kunders velvære vores absolutte første prioritet. Derfor er alle vores Mspa-modeller nemme at installere og vedligeholde, så vores kunder kun skal koncentrere sig om at lade sig forkæle i det varme vand. 

Mspa tilbyder markedets bedste priser 

Med vores store udvalg af oppustelige udendørs spabade, findes der med garanti en Mspa-model til en hver lejlighed. Vores udespa kan rumme mellem to og seks personer med priser fra 5.995 kr. Om spabadet skal bruges sammen med hele familien, vennerne eller alene, har vi helt sikkert en model, der passer. 

Specialdesignede udespa med unikke features

Fælles for alle vores udespa er, at de er de tilpassede de skandinaviske vejrforhold. Det vil sige, at alle vores forskellige oppustelige spabade kan stå ude hele året rundt. Desuden har alle vores spabadsmodeller markedets laveste støjniveau, så du kan nyde dit Mspa i ro og fred.