AURORA-modellen er et rundt, oppusteligt og funklende oplyst spabad med unikt indbygget lys! Indersiden er badet i Auroras unikke lys kombination og ydersiden er smukt beklædt med det eksklusive blåbær farvede eksteriør.

Spabadet har en udvendig diameter på 204 cm og en højde på 70 cm. AURORA-spaen måler indvendigt 160 cm og kan dermed rumme optil seks personer og har en vandkapacitet på 930 liter.

Vandet kan varmes op til hele 40 graders varme, og derfor er den både lækker at bruge om sommeren og om vinteren. Det indbyggede anti-frost-system sikrer automatisk, at vandet ikke fryser til.

Vores AURORA-spabad er udstyret med hele 138 air jets, der giver dig de lækreste, masserende luftbobler fordelt i hele spaen. Massageboblerne kan tilmed indstilles i tre forskellige intensiteter.

VIGTIGT: Uanset hvilket udendørs spabad du køber, er det vigtigt med god vandpleje for at opnå en sikker og behagelig badeoplevelse. Derfor anbefaler vi altid at købe denne vandplejepakke med, når du købe et udendørs spabad: Vandplejepakke til udendørs spabad