Teknologi

Her kan du læse om alle de avancerede teknologier, som vores spabade er udstyret med.

Intelligens

Anti-frost-system

Når frost og kulde tager fat om vinteren, skal vandet i din Mspa selvfølgelig ikke fryse, men forblive varmt. Derfor har vi udstyret vores spabade med et anti-frost-system.

Anti-frost system - Udendørs spabad teknologi - Mspa Danmark

Uden anti-frost-systemet kan vandet i et spabad fryse, og det tåler din Mspa ikke. Anti-frost-systemet sørger for at vedligeholde den temperatur, du har indstillet din Mspa til.

Anti-frost-systemet aktiveres automatisk, når udetemperaturen falder til 1 grad eller lavere.

 

Smart-filtrering

Smart-filtrering sørger for, at vandet forbliver rent og klart og lever op til de specifikationer, du har indstillet den til.

Filtrering - Vand filter til udendørs spabad - Mspa Danmark

Der medfølger filtreringspatroner og en patronbase til de fleste af vores Mspa-modeller.

Når de er koblet til din Mspa, sørger smart-filtreringsfunktionen for, at vandet bliver filtreret og renset grundigt.

Funktionen aktiveres, når du har sat dit spabad i stand-by-mode. Filtreringen er aktiv i 60 minutter hver fjerde time.

Det er vigtigt at skifte filtreringspatronerne, når de er tomme, så smart-filtreringen har de rette forudsætninger. Kontrolboksen giver dig en påmindelse, når filterpatronerne skal skiftes. Filterpatronerne har en kapacitet på 150 timer.

 

Energibesparende timerfunktion

Flere af vores Mspa-modeller har en funktion, som gør det muligt at varme din spa op til et planlagt tidspunkt.

Energibesparende Funktion - Udendørs Spabad teknologi - Mspa Danmark

Det fungerer ved, at der er integreret en timer, så du kan indstille din Mspa fra fjernbetjeningen eller kontrolboksen til at varme vandet op til en bestemt temperatur på et bestemt tidspunkt (alt fra 1 til 99 timer i frem i tiden).

Så hvis du på forhånd ved, at du på et senere tidspunkt vil i din spa, kan du planlægge det med denne timer-funktion og på den måde spare på strømmen.

 

Hygiejne

O3-ozon-generator

I et spabad er det vigtigt at holde vandet rent, hygiejnisk og fri for farlige mikroorganismer. Derfor har vi indbygget en ozon-generator i vores Mspa-modeller.

O3 Generator - Teknologi og renhed til udendørs spabad - Mspa Danmark

Ozon-generatoren dræber skadelige bakterier, parasitter, svamp og andre former for mikroorganismer og skadelige vira.

Antibakterielt rensesystem

Da din Mspa er placeret udenfor, kan vandet blive beskidt og fyldt med bakterier. Men med vores automatiske antibakterielle rensesystem sørger for at holde vandet rent og klart.

Rens spabad - Rensesystem til udendørs spabad - Mspa Danmark

Vores rensesystem sikrer, at udrydde skadelige bakterier, så vandet altid er fri for bakterier.

Rensesystemet sidder på indersiden af din Mspa, og den reducerer reproduktionen af bakterier med 99%. Det antibakterielle rensesystem stemmer altid overens med retningslinjerne inden for ISO 22196:2011.

Hensyn

Børnesikkerhed

Det skal altid være sikkert at anvende vores spabade. Har du børn, der tit leger i haven og måske kommer for tæt på din spa, når du ikke lige har et øje på dem? Med vores sikkerhedsfunktion behøver du ikke at bekymre dig.

Børnesikkerhed - Udendørs spabad lås - Mspa Danmark

Samtlige af vores Mspa-modeller er udstyret med en sikkerhedslås, der giver dig muligheden at børnesikre din Mspa, så børnene ikke risikerer at pille ved jeres Mspa uden din opsyn.

Derudover kan din Mspa sættes i børnesikret tilstand, så du låser for samtlige enheder på både kontrolboksen og fjernbetjeningen.

På den måde kan du være sikker på, at dine børn ikke kommer til skade.

Mere

Alt i én-kontrolboks

BEMÆRK: KUN TILGÆNGELIG FOR VORES MONO-MODEL (F-MO061).

Med denne kontrolboks har du mulighed for flere funktioner. Den store skærm giver dig et overblik over, hvordan din Mspa er indstillet, mens du sidder i din Mspa. Med fjernbetjeningen kan du sidde i din spa og ændre på indstillingerne, uden at du behøver at rejse dig.
Udendørs spabad kontrol - Teknologi - Mspa Danmark

Kontrolboksen er forbundet med et skærmpanel, der gør det lettere for dig at få et overblik over indstillingerne. Boksen kan modstå alle vejrforhold, og den er vandresistent, så du trygt kan lade den stå udenfor. Selvom solen skinner skarpt ned på skærmen, kan du stadig se tallene helt klart og tydeligt.

Kontrolboksen er i smukt, strømlinet og ensartet design. 

Kontrolboksen er vandresistent, har smart-touch-funktion og er meget brugervenlig.

Kabelbundet fjernbetjening

Kabel-fjernbetjeningen bruger du til at indstille funktionerne i din Mspa. Du kan benytte fjernbetjeningen, mens du sidder i din Mspa, og der er mulighed for at placere fjernbetjeningen på siden af spabadet.Spabad fjernbetjening - Udendørs spabad - Mspa Danmark

Med en håndholdt fjernbetjening kan du meget let ændre på indstillingerne, når du sidder og nyder din Mspa. Du kan let med få klik ændre på funktionerne. Installationsprocessen for fjernbetjeningen hurtig og enkel, og du skal ikke indstille den manuelt.

På den måde kan du hurtigt komme i gang med at nyde din Mspa.

Den kabelbundede fjernbetjening er vandresistent, har en smart-touch funktion og er meget brugervenlig.

AirJet boblemassage

Alle vores spabade har AirJet boblemassage-funktion. Bobledyserne er placeret hele vejen rundt lange kanten af spabadet og giver dermed en jævn massage i hele spabadet (360-graders air jet-system), og du får dermed en uforglemmelig massageoplevelse.

Bobler - Udendørs spabad med bobler - Mspa Danmark

Boblerne i vores Mspa kan variere i hastighed og intensitet, alt efter hvilket niveau du vælger.

De forskellige intensiteter har hver deres formål. Du kan optimere massageboblerne til at give dig massage af dine muskler og led, til at skabe hurtig varmecirkulation eller til at fokusere luftstrålerne på specifikke områder.

HydroJet Massage / Vandmassage

Vores hydro-massagedyser giver en beroligende og dybdegående massageoplevelse, du sjældent oplever.Massage stråler udendørs spabad - Mspa Danmark

Udover at skabe en vandcirkulation og en helt unik spa-oplevelse, giver hydromassage-dyserne dig en uforglemmelig vandmassage, der kan justeres i forhold til, hvilke steder du ønsker at få massage.

Hydromassage-strålerne masserer din krops muskler og led, så du kan slappe af og undgå anstrengte muskler og led.

 

Varmeteknologi

Alle vores Mspa-produkter er udstyret med den samme varmeteknologi, der gør det muligt at indstille temperaturen og hurtigt opleve effekten af din ændring.

Varm udendørs spabad - Varmeteknologi - Mspa Danmark

Vores Mspa-modeller har alle en PTC-teknologi (Positive Temperature Coefficient), der sikrer, at vandet reguleres hurtigst muligt, så du kan springe i med det samme. Overordnet sørger vores PTC-teknologi for, at varmen altid reguleres efter dit behov, samtidig med at energi- og strømforbruget bespares så meget som muligt, og at sikkerheden altid er i top.

Materialer

Alle vores Mspa-modeller har hver deres helt eget og unikke design. De bliver nemlig produceret i forskellige materialer, der byder på forskellige oplevelser og designs, afhængigt af hvilken model du vælger.

DWF materialer - Design til udendørs spabad - Mspa Danmark

De materialer, der primært bruges i vores Mspa-modeller, er DWF-materialer (Double Wall Fabric), der ikke kun giver et unikt design, men også sørger for et holdbart produkt i flere lag, og en relativt let vægt.

På den måde får du et produkt i høj kvalitet, der både er let at vedligeholde og fleksibelt at flytte rundt på takket være den lette vægt.