Vandpleje produkter til udendørs spabade

Hvis du vil forlænge wellness-oplevelsen og sikre optimale forhold i dit udendørs spabad, er det altafgørende, at du har de rette vandpleje produkter. Hos Mspa anbefaler vi, at du med jævne mellemrum behandler og vedligeholder dit udendørs spabad med vandpleje produkter. Vi har et stort udvalg af vandpleje produkter, som er velegnede til alle vores udendørs spabade. 

Er du ny ejer af et Mspa?

Uanset hvilket udendørs spabad du køber eller har købt, er det vigtigt med god vandpleje for at opnå en sikker og behagelig badeoplevelse. Derfor anbefaler vi altid at købe denne vandplejepakke med, når du køber et udendørs spabad: Vandplejepakke til udendørs spabad

Hvilke vandpleje produkter skal jeg bruge i mit udendørs spabad?

Det er vigtigt, at du altid anvender desinfektionsmiddel for at sikre, at vandet i dit udendørs spabad til enhver tid er rent, sundt og bakteriefrit. Vi anbefaler, at du benytter oxygen eller klor til desinfektion som vandpleje produkt. Desinfektion af dit udendørs spabad skal foretages ugentligt for optimal vedligeholdelse og vandpleje. 

Når det kommer til vandpleje af dit udendørs spabad er det vigtigt at huske på, at jo mere regelmæssig pleje, dit spabad får, jo bedre vandkvalitet og holdbarhed opnår du. Derudover vil du opleve, at du med regelmæssig vedligeholdelse og vandpleje opnår et mere effektivt resultat, som ovenikøbet er tidsbesparende. 

Nogle dele af vandplejen kan du nøjes med at gøre én gang pr. sæson, hvorimod andre ting skal vedligeholdes ugentligt eller dagligt, mens spabadet er i brug. 

En af de ting, du skal sørge for dagligt, er at holde spabadet fri for snavs, blade og lignende. Denne type vedligeholdelse og vandpleje er enkel, såfremt du har et cover til at afdække spabadet. Det fungerer på den måde, at du efter brug af spabadet skal huske at lægge coveret på, så det dækker vandet. På den måde holder du både snavs ude og varmen inde. 

Ugentligt bør du tjekke vandets PH-værdi. Vi tilbyder forskellige vandpleje produkter til simpel test af vandets PH-værdi samt klorindhold. Derudover bør du altid teste vandet før brug. Du bør desuden udskifte filterpatronen jævnligt og skylle den igennem minimum 2-3 gange ugentligt. 

Månedligt anbefaler vi, at du skifter vandet ud i dit udendørs spabad og rengør spabadet med en blød svamp. På den måde holder du bakterier nede og sørger for, at spabadet hele tiden er klar til brug - igen sparer du tid i sidste ende ved løbende vedligeholdelse og vandpleje. 

Hvilke vandpleje produkter passer til vandkvaliteten, hvor jeg bor?

Før du går i gang med at bestille vandpleje produkter, skal du være opmærksom på, at vandkvaliteten i Danmark er svingende, alt efter hvor i landet du bor.
Det betyder derfor, at det kan være forskelligt, hvilken type vandpleje produkt, du skal købe. Vores råd er derfor at undersøge vandkvaliteten i det område, hvor dit udendørs spabad er sat op, så du kan få de korrekte vandpleje produkter afhængigt af vandkvaliteten. 

Hos Mspa sælger vi vandpleje af høj kvalitet til alle typer spabade. Vi hjælper og rådgiver gerne, så du får de rigtige vandpleje produkter til dit udendørs spabad. Der kan være forskellige behov for vedligeholdelse og vandpleje, alt efter hvilken type spa du har, samt hvor udsat dit udendørs spabad er, der hvor det er placeret. Nogle spabade er placeret i høj sol, mens andre er placeret i skyggen eller under halvtag. Dette kan have indflydelse på vandet, da temperaturen især spiller en rolle for, hvilken kemi du har behov for i dine vandpleje produkter. Uanset hvilken placering du har valgt til dit udendørs spabad, har vi de rigtige vandpleje produkter til dig. 

Hos Mspa er vi professionelle forhandlere af oppustelige udespabade. Vores produktsortiment er med fokus på kvalitet, der passer til vores forskellige typer spabade. 

Ligeledes er vores vandpleje produkter af høj kvalitet, så du nemt og hurtigt kan vedligeholde dit spabad og forlænge wellness-oplevelsen. 

Vi har et højt fokus på både brugervenlighed og hygiejne, så vores udendørs spabade kan vedligeholdes og passes af alle. Både vores filtre til almindelig vandrens og selve spabadet er lavet i antibakterielt materiale, der gør, at vandkvaliteten sikres. Derudover har vores spabade funktioner såsom ozon-rens og UV-rens af vandet, som ligeledes optimerer vedligeholdelsen og vandplejen. Med disse funktioner og almindelig vandpleje er du sikret den bedst mulige hygiejne. 

Grundet de ekstra foranstaltninger i vores rensesystemer er behovet for brug af kemikalier mindre end ved andre spa-producenter. Vi anbefaler dog altid, at du kun bruger vandpleje, som er certificeret og godkendt vandpleje produkter fra SpaCare.

Hvis du er ny spabad-ejer tilbyder vi en startpakke fra SpaCare, hvor du får alt, du har brug for af vandpleje produkter til begynderen. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, såfremt du har spørgsmål vedr. vandpleje.