Hvorfor vælge Mspa?

Drømmer du om spa i haven? Men måske du er i tvivl om en oppustelig udespa er noget for dig? Hos Mspa får du en teknologisk førende og patenteret udespa, hvor brugervenlighed og hygiejne er i fokus.

Mspa er teknologisk intelligente udespa! 

Her er et par eksempler på, hvorfor Mspa er det førende brand indenfor oppustelige udespa:

 • Plug & Play-løsning. Det tager kun ca 10-20 min. at stille spaen op, og du er klar til at påfylde vand. Tror du os ikke? Læs vores kundecases.
 • Vores spa har automatisk opvarmning. Indstil spaen til at stå rygende varm når du vil bruge den, og indtil da vil den gå i dvale og spare strøm. Smart - og økonomisk!
 • Mspa er støjsvag og har ingen lugt. Der bruges en minimal mængde klor i vandet og ingen brænde til opvarmning, hvilket kan genere naboer.
 • All-in-one controller. Alt er lige ved hånden - uanset om du vil justere på temperaturen, tænde/slukke bobler eller andet. Og du behøver ikke engang stå op fra spaen.
 • Spaen har automatisk anti-icing system. Er du typen, hvor de første frostgrader altid kommer bag på dig? Det betyder ingenting. Vores spa sørger selv for at vandet aldrig fryser til is, hvilket kan risikere at ødelægge pumpen.
 • Vores spa er bedst, når det kommer til hygiejne! Alle spa er lavet i antibakterielt materiale. Der er udover det almindelige vandrensnings-system med filterpatroner desuden mulighed for at aktivere ozonbehandling af vandet, hvilket desinficerer og hindrer bakteriedannelse. Endelig har vores nye 2021-modeller indbygget UV-lys, som slår bakterier ihjel. Alt i alt kræver det et minimalt forbrug af kemikalier at vedligeholde vandet i en Mspa.
Vil du vide endnu mere om teknologien i Mspa produkter? Læs mere her.

  Vandpleje og vedligeholdelse - kan jeg finde ud af det?

  Det korte svar er: Ja, det kan du! For grundet det høje niveau af teknologi, er den daglige vedligeholdelse på Mspa overkommelig:

  • En god huskeregel er, at du bør udskifte vandet i dit Mspa ca. hver tredje måned for at sikre den bedste vandkvalitet.
  • Filterpatronen skylles ugentligt - og udskiftes efter 1-2 måneder alt efter hvor meget du bruger din Mspa.
  • Den daglige vandpleje består af nogle få produkter fra SpaCare. Vi guider dig, hvis du bliver i tvivl om det mindste. Læs desuden vores guide til simpel daglig vandpleje.

  Hvorfor vælge en oppustelig udespa fremfor en fast monteret?

  • Når du ikke bruger spaen, kan den let pakkes sammen og opbevares. Den fylder ikke mere end en flyttekasse. Det sparer dig for rengøring og ikke mindst strøm- og vandforbrug i de perioder, hvor du ikke bruger din spa. Vær opmærksom på, at fast-installerede spa kræver vedligeholdelse selvom de ikke benyttes. De fleste af vores kunder oplever, at spaen bruges mindre eller slet ikke i nogle perioder af året.
  • Elsker du kør-selv ferie eller en tur i sommerhus? Din oppustelige Mspa er let at transportere og tage med dig på ferien. Så er du sikker på, at badevandet er op til 40 grader på feriedestinationen. Vores plug & play-system gør det let at flytte spaen til dit sommerhus.
  • Er dele-økonomi noget for dig? En oppustelig Mspa er let at flytte, og måske du har familie eller venner, som gerne låner spaen engang i mellem?
  • Mspa kan opstilles på både græs og fliser og kræver ikke andet end almindelig strøm. Du skal ikke grave huller eller bygge afskærmning. Simpelt! Og fortryder du placeringen - så er den let at flytte.

  Typiske fordomme - lad os begrave dem!

  • Er en oppustelig spa ikke lidt klodset? Nej, slet ikke! Se eksempelvis her hvor lækkert Anne Louise og hendes familie har indrettet et spa-hjørne på terrassen i Aalborg. Kunne du ikke godt bruge en søndag eftermiddag her?
  • Er det ikke dyrt at købe og vedligeholde en spa? Mange fast-installerede udespa koster rigtigt nok fra 20-30.000 kr, men med Mspas teknologi er udespa og luksus i haven blevet tilgængelig for mange flere. Vores spa koster mellem 5.995 og 14.995 kr. Vedligeholdelsen/driften af spaen inkluderer SpaCare vandpleje, løbende forbrug af filtre og strøm/vand. De fleste af vores kunder bruger mellem 350 og 600 kr om måneden på strøm, når spaen benyttes ofte.
  • Punkterer en oppustelig spa let? Vi har endnu aldrig haft kunder, hvor spaen er punkteret. Det anbefales selvfølgelig, at du holder meget skarpe genstande væk fra din spa. Spaen er produceret i utroligt slidstærkt og hårdfør materiale, som kan modstå alt fra hård blæst til frost.

  3 hurtige tips til spa 

  • Alle, der bruger spabadet, bør skylle og vaske sig grundigt inden brug, og kun rent badetøj bør anvendes i udespaen. Dette mindsker bakteriedannelsen i vandet.
  • Har du meget kalk i vandet? Så husk at tjekke din pH-værdi løbende. Ved at holde pH-værdien mellem 7 og 7,4 undgår du at kalk udskilles som små flager, der potentielt tilstopper spaen.
  • Har du solceller? Så er Mspa absolut noget for dig! Brug vores automatiske timer-funktion til at udnytte de solrige timer og lad spaen gå i dvale om natten og holdt dit strømforbrug på et absolut minimum.

  Hvis du er i tvivl om noget, kan du altid benytte dig af vores FAQ eller ringe/emaile til vores kundeservice.

  Vi står klar til at rådgive dig løbende - for det skal være trygt at købe en Mspa.