BOBLEBADE

Boblebadet er utroligt populært, lige nu!
Boblebade har eksisteret i mange år nu, og vi ser introduktionen af boblebad som et udtryk i ordbogen tilbage i 1991.

30 år med boblebade
Udtrykket har eksisteret i Danmark de seneste 30 år, og i de seneste år har det for alvor meldt sin ankomst i de danske haver og terrasser.
Men hvorfor er de så populære? Det vil vi fortælle dig her.

Boblebadet er blevet billigere
Vi skal ikke længere tilbage end et par år, for at se at boblebadet kostede fra 25.000kr og optil hvad fantasien sætter grænsen for.
For boblebade har været meget dyrerer end de er nu, dette skyldtes at der kun var ganske få forhandlere af dem - og endnu færre producenter.
Med introduktionen af Mspa på markedet blev det derimod muligt at få fingrene i yderst eftertragtede spabade, til fordelagtige priser for forbrugerne.
Og vi skal heller ikke lede længe på vores egen webshop, før end at vi ser priser helt ned til 7.000kr for et helårs spabad.

Opvarmet boblebad
En af de største faktorer for hvorfor spabadet vinder indtraf på det danske marked, er netop muligheden for at sidde i 40 grader varmt vand hele vinteren - samt muligheden for at skrue ned for temperatuen om sommeren for at få den svale glæde ved at smide sig i boblebadet på en skoldhed sommerdag.

Børn elsker det!
Vi elsker boblebadet, fordi det giver os en pause fra hverdagen mens vi ligger i vandet - og børnene elsker det for boblerne der skaber aktiviteten i vandet, helt uden de skal spurte rundt i haven eller poolen på en varm sommerdag.
Der er en særlig ro ved at sidde i vandet, og lade sig massere af tusindvis af fløjlsbløde bobler.

Kan bruges hele året
En af de vigtigste faktorer for boblebadets popularitet i Danmark, er introduktionen af helårs udendørsspabade.
Uden modeller som Mono, Camaro eller Tuscany vil kategorien helårs boblebade ikke eksistere hos Mspa.

Ikke bare et legetøj
Boblebadet ses ikke længere som et legetøj der er forbeholdt børn og barnlige sjæle. Derimod anses boblebadet som et voksenprodukt som børn heldigvis også finder mindst lige så sjove.

 

Mspa boblebade