VILDMARKSBADE

Vil du eje til prisen for at leje et vildmarksbad? Så læs med her.

Vildmarksbade har været populære siden 1960'erne - og danskerne er virkelig ved at få øjnene op for hvad et vildmarksbad kan bidrage med i hverdagen!

Konventionelle vildmarksbade fyres op med en mindre brændeovn, og er notorisk svære at temperatur kontrollere! Ofte får man over opvarmet vandet, og så skal man vente med at hoppe i til vandet har en behagelig temperatur igen.

Derfor vinder det indtraf at supplere med en elopvarmnings kilde, eller 100% opvarmning med el - som vi kender det fra modeller som Mono, Tuscany eller Camaro.
Vi har samlet alle vores alternativer her.

Kom i gang til en fraktion af prisen
Hvis du har været i gang med at undersøge om du skal i gang med et vildmarksbad, så ved du allerede at det ikke er unormalt at du finder priser på mellem 25.000kr til 75.000kr - og dette er oftest uden nogen former for ekstraudstyr.

Hos Mspa kan du derimod komme i gang med et helårs spabad fra kun 7.000kr, med indbygget motor, filtrering, UV-filtrering og Ozon-rens, samt alt du har brug for til at prøve et udendørs spabad af - også om vinteren.

Flytbarhed - indret efter årstiden!
Vægten på et vildmarksbad overstiger ofte 200kg! Dette er vel og mærke uden vand.
Hvilket besværliggøre at indrette dit hjem med et udendørs bad efter årstiden, for står dit udendørsbad lige godt om sommeren som om vinteren? Måske står dit udendørsbad bedst i en hyggekrog i haven i sommerhalvåret - men bedre om vinteren på den overdækkede terrasse.

Et Mspa helårs udendørs spabade vejer maksimalt 45kg, i et samlet stykke, hvilket gør det muligt at flytte det rundt éne person! Dette giver dig alle mulighederne for at indrette som du har lyst til hele året.

Vildmarksbad om vinteren - boblebad om sommeren
En af de største problematikker der er ved vildmarksbade, er at de færreste kan se sig selv bruge det om sommeren - derfor er det en god løsning at kigge på et helårs spabad, der om vinteren kan opvarme vandet, med stor præcision, til 40 grader og levere fløjlsbløde bobler hele sommeren.
Et helårs spabad er derfor den perfekte løsning hvis du overvejer et udendørsbad - som du faktisk ønsker at bruge hele året.

Mspa alternativer til vildmarksbade